Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 09-08-2017 10:45:51
Voeding & Gezondheid

Hoeveel fipronil per dag?

Over de gebrekkige informatie m.b.t. inname van toxische stoffen heb ik eerder aangezegd verder mijn mond te zullen houden, nadat ik op een wetenschappelijk onderzoek wilde wijzen, waarin het gevaar in het additionele op de lange termijn van dit soort stoffen zit èn meer dan enkele organen aangetast kunnen worden, namelijk het zenuwsysteem. andere forum-collega's wisten het allemaal beter en vonden de situatie een storm in een glas water. het zij zo! wèl onacceptabel, dat een testbedrijf 'slechts' minimale en 'ongevaarlijke' resten in voedsel heeft gevonden, terwijl er nul in de voedselketen mag zitten.
de tests zijn door de voedselproducenten betaald ... !!

inhoudelijk zijn wij als belastingbetalers echter wel degenliijk de klos, want wie financieerd de maatregelen tegen het omvallen van de betroffenen bedrijven? het wordt tijd, dat de gehele voedselindustrie en de fake-keurmerken op de schop gaan. natuurlijk kunt u nu weer uw eitje bakken, het explosieve zit hem in alle met toxische eieren verwerkte producten, waarvan in duitsland wel degelijk een grote mayonaisefabrikant zijn salades uit de schappen heeft laten halen. vrijwillig!

nb. bij dit soort complexe problemen is er úw mening, mijn mening ... en tenslotte nog de waarheid!