Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 10-08-2017 10:12:17
Geldzaken & Recht

Foutieve taxatie

de €500 is voor uw rekening niet voor de bank die zien al heel wat geld niet meer terug.


dat de apartement 10 meter kleiner is maakt ook niet echt veel uit al klinkt dat vreemd maar dan zou het om een kleine €2000 tot maximaal €3500 gaan ook de omgeving en voorziningen in de buurt maakt veel verschil en ook de aankleding zoals de keuken, de badkamer en de afwerking van de apartement.


zo zou een woning die goed onderhouden is en witte muren heeft meer opleveren dan een woning die donkere muren heeft en dan kan de prijs verschil enkele duizende euro`s schelen.


maar wees blij dat het €500 is en geen enkele duizende euro`s schuld omdat de bank de boel gaat verkopen dan had uw apartement geen €105.000 geweest maar zo €75.000 behalve als het in amsterdam had geweest dan was er nog kans dat u geld had over gehouden zo kleine €100.000 ofzo :)