Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 10-08-2017 22:10:11
Vrije tijd & Tuin

Bestelling sierbestrating geplaatst bij zeldenrust, niet geleverd.

Het enige wat u nu de dame kan verwijten is dat ze vergeten is te zeggen dat ze op vakantie zijn. staat op de site. de eerdere bestrating is geleverd, u was er tevreden over; u had te weinig besteld, dan is er altijd de kans dat dezelfde stenen niet meer geleverd kunnen worden.
u bent, wat mij betreft, te voorbarig met het woord oplichting te gebruiken, zeker nadat u op 10 augustus de leverancier heeft gebeld (terwijl er dus vakantie is). wat de leverancier u verteld is eigenlijk niet ter zake doend, nog niet  in ieder geval. die firma kan zelf wel een conflict(je) hebben met zeldenrust, wie weet, en dan wat negatieviteit ventileren. onzakelijk van die firma.