Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 15-08-2017 17:05:56
Vakantie & Reizen

Air berlin faillissement aangevraagd: vlucht annuleren?

Nee, ik heb eigenlijk ook geen tijd om de website uitgebreid te lezen. het is de bedoeling dat u zelf eerst wat moeite doet en als u er echt helemaal niet uitkomt op het forum advies vraagt. het probleem i.v.m. tijdgebrek bij de forumleden neerleggen is wel wat makkelijk. maar goed, dit heb ik voor u in de alg. voorw. van air berlin gevonden:

3.5 annulering en het niet gebruiken van een ticket 3.5.1. bij annulering van een geboekte vlucht of een andere al bevestigde dienst (zoals zitplaatsreservering, vervoer van huisdieren, speciale reserveringen) in het economyclassic-tarief, moet de luchtvaartmaatschappij schriftelijk op de hoogte worden gesteld, onder vermelding van het boekingsnummer en vóór het voorziene tijdstip van vertrek (per fax aan +49 (0)30-4102 1003, per brief aan air berlin plc & co. luftverkehrs kg, serviceteam, saatwinkler damm 42-43, 13627 berlijn, duitsland of per e-mail aan serviceteam@airberlin.com). u kunt telefonisch contact opnemen met het serviceteam op +49 (0)30-3434 3434 (lokaal tarief vanuit het duitse vaste telefoonnet) of op het desbetreffende telefoonnummer in uw land (http://www.airberlin.com/dede/site/airberlin_service_center.php). doorslaggevend is de datum van binnenkomst bij airberlin.

https://fd.nl/ondernemen/1214163/air-berlin-vraagt-faillissement-aan" target="_blank">