Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 16-08-2017 03:47:46
Garantie & Verzekeringen

Vodafone garantie

Hoewel bijna iedereen zijn telefoon in zijn broekzak draagt, zijn zij daartoe niet ontworpen. het dragen in een broekzak kan dus schade veroorzaken en die kan dan ook voor eigen rekening zijn. krom trekkende iphones komen daardoor vaker voor.
u heeft een aantal cruciale fouten gemaakt. u had niet het ongesealde doosje moeten accepteren of anders direct samen met de verkoper de telefoon moeten inspecteren. daarnaast had u toen u de kromming waarnam geen nee moeten accepteren. het wordt nu erg lastig om aan te tonen dat het gebrek er reeds vanaf het begin aanwezig was.
u heeft het voordeel dat u nog binnen de 6 maanden na aanschaf zit. de leverancier moet dan, om een garantieclaim af te wijzen, onderbouwen waarom het defect u te verwijten is.