Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 20-08-2017 23:20:39
Huishouden & Energie

Torenhoge factuur na kleine reparatie

Beste mike,

wat ik wonderlijk vind is dat u in zee bent gegaan terwijl er vooraf geen enkele informatie werd gegeven en de monteur ook nog eens onaangekondigd 's ochtends vroeg voor de deur stond terwijl er was afgesproken in de namiddag langs te komen! vervolgens wordt u informatie beloofd over kosten van de hoogwerker, deze wordt zonder bericht desondanks geplaatst en u hebt erbij staan kijken terwijl de mannen aan de slag gingen? zonder vooraf te eisen informatie te krijgen over de kosten en anders de boel af te blazen?

het is een agressieve werkmethode van dit bedrijf, dat zeker, maar het is wel binnen de wetgeving. u hebt zich laten overrompelen door brutaliteit, maar als u hierdoor leert assertiever te zijn is het wel een acceptabel lestarief.

sterkte!