Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ka
Karinw - 21-08-2017 17:57:49
Computers & Telefonie

Welke tablet

Uiteraard ligt het eraan wat je met de tablet wilt doen. daar begint het eigenlijk mee.
ipad of android, ipad is duurder, maar het besturingssysteem en firmware (wat je nodig hebt om er lekker mee te werken) worden langer ondersteund door apple. bij een android tablet volgen de versies elkaar sneller op, en ouder tablets krijgen dan geen updates meer.
qua veiligheid is apple beter dan android, maar dit houdt ook in dat als je jouw wachtwoord bent vergeten het moeilijk is om weer in je tablet te komen. bijna alles wat je op de tablet wilt zetten moet bij apple via apple store en voor bijna alles moet je betalen. bij android zijn er veel meer gratis apps. ook accessoires zijn apple duurder, zoals kabels en stekkers etc.
ik weet niet wat je voor telefoon gebruikt, maar als het een iphone is, zul je waarschijnlijk prettiger werken met een apple tablet, als je en android telefoon hebt, zul een android tablet makkerlijk vinden om te bedienen.
ik schat in dat je tablet voor internet surfen, mailen en misschien nog een ebook lezen wilt gebruiken. dan heb je prima android tablets waar je veel plezier aan kunt beleven zonder al te hoge kosten. de apple lieverhebbers zullen het ongetwijfeld niet met me eens zijn. ik zou adviseren ga naar de winkel, vaak kunt je de tablet uitproberen in de winkel en kijk wat jij het makkelijkste vind om te bedienen. laat je niet de duurste versie aansmeren, (een met veel geheugen) als het voor huis tuinen keuken gebruik is. ga dan weer naar huis zonder wat te kopen en denk thuis nog een keer na wat je er van vond. ik heb een apple gebruikt en gebruik nu met veel plezier al 4 jaar dezelfde android tablet. succes met de beslissing