Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 22-08-2017 11:46:48
Winkels & Webshops

Annulering aankoop stella e-bike

Hallo riethw , 

de voorwaarden : 


artikel 6 – herroeping

bij aankoop van producten buiten verkoopruimte heeft de consument het recht om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende de periode van veertien dagen te rekenen vanaf de dag van levering van het product. de consument heeft het recht van herroeping uitsluitend indien de betreffende producten compleet, onbeschadigd en ongebruikt zijn en in originele verpakking teruggezonden worden, conform redelijke instructies van stella fietsen. indien de consument gebruik maakt van het recht tot herroeping, komen de kosten van terugzending voor rekening van de consument. stella fietsen geeft bij het aanbod de kosten van terugzending indicatief op.


eventuele schades of het kwijtraken van geretourneerde artikelen gedurende het retour transport zijn voor verantwoordelijkheid en rekening van de consument.


indien de consument een bedrag heeft betaald, zal stella fietsen dit bedrag binnen 14 dagen aan de consument terugbetalen.


indien het product maatwerk is, heeft de consument het recht op ontbinding niet. onder maatwerk verstaat stella fietsen een product die volgens specificaties van de consument is vervaardigd, niet geprefabriceerd is en is vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd is. stella fietsen heeft de consument bij het aanbod, dan wel tijdig voor het sluiten van de overeenkomst hierop gewezen.


bij aankoop van producten binnen verkoopruimte, heeft de consument geen recht op herroeping. .
 
stuur een brief / mail naar stella , zie hier voorbeeldbrief , klik op de rode regel .

https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/kopen-op-afstand/voorbeeldbrief-webwinkel-betaalt-geld-niet-terug" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/kopen-op-afstand/voorbeeldbrief-webwinkel-betaalt-geld-niet-terug