Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

go
goofert - 22-08-2017 13:02:05
Computers & Telefonie

Welke tablet

ik zie dat tenormin verwijst naar een blad uit 2012, daar heb je anno 2017 helemaal niets meer aan. in de laatste tablet test van de consumentenbond van februari 2016 kwamen de samsung galaxy tab s2 (zowel de kleine als grote uitvoering) als beste uit de test. dan hebben we het wel over een prijs van € 380 en € 480. de beste koop is de lenovo tab2 a10-70f van € 230, een goed alternatief als je wat minder te besteden hebt. mijn voorkeur gaat uit naar samsung,


alle modellen van jaren terug tot nu scoren altijd in de top. mijn oude galaxy 10.1 draait na ruim 4 jaar nog steeds als een tierelier, hij heeft natuurlijk niet de specificaties als de nieuwe modellen maar ik ben er tevreden mee. wat apple betreft, ik ben nooit een fan van dit bedrijf geweest (verkoopt teveel gebakken lucht), maar de ipad air is ook een goede tablet en apple komt regelmatig met software updates. op dit punt laten samsung en andere android merken het vaak afweten. aan de andere kant zijn er voor android via de google play store oneindig veel (betrouwbare) apps gratis te verkrijgen. beste gscager, ik zou je willen adviseren om eens een grote electronicawinkel te bezoeken, bijvoorbeeld mediamarkt. die hebben een ruim assortiment aan tablets, je kunt dan zelf met bijvoorbeeld de genoemde lenovo, samsung en ipad tablets spelen, en een mening vormen over wat je al dan niet bevalt. je kunt je van tevoren orienteren op het internet, er zijn genoeg vergelijkingsites met tests en reviews. succes er mee.