Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 23-08-2017 15:12:14
Computers & Telefonie

Laptop na betaling niet geleverd

http://www.fraudehelpdesk.nl" target="_blank">www.fraudehelpdesk.nl  maar stuur eerst een aangetekendebrief waar u in zet dat u de laptop binen een week wil hebben en dat u anders de koop ontbind.


op de kamer van koophandel staat dit : https://www.kvk.nl/orderstraat/product-kiezen/?kvknummer=30090813" target="_blank">excene b.v.


en bij dribble https://drimble.nl/bedrijf/zeist/18815367/excene-bv.html" target="_blank">https://drimble.nl/bedrijf/zeist/18815367/excene-bv.html 


als u niet te ver weg woond van zeist dan zou u er ook evt langs kunnen gaan maar ik zou zeker me geld terug eisen en bij een ander gaan zoals de kijkshop of bij http://www.tweakers.net" target="_blank">www.tweakers.net eens kijken voor een tweedehands.


en betaal via paypal dan is er een grotere kans om geld terug te krijgen.