Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 25-08-2017 11:11:14
Voeding & Gezondheid

Advocaat en fipronil

Tip: misschien houdt u de website van foodwatch in de gaten ... (foodwatch.org)

zij gaan ervan uit, dat de toxische belasting niet alleen eieren betreft en zo snel mogelijk moet worden aangegeven in welke producten foute eieren zijn verwerkt. volgens de foodwatch-directeur martin rücker: "moesten uit voorzorg, alle producten met ei uit de markt gehaald worden en dit publiekelijk worden bekendgemaakt".

verder wordt verlangd, dat een waterdicht systeem voor het vervolgen van grondstoffen in levensmiddelen opgezet wordt. momenteel hoeven producenten alleen nog maar te weten wie de leveranciers zijn. het huidige schandaal toont aan, dat het systeem niet waterdicht is ... en dus een antwoord op de gestelde vraag, in welke voedingsmiddelen foute eieren zijn verwerkt, helemaal niet kàn worden gegeven.

een duitse consumentenorganisatie wil bovendien, dat bij producten met eierverwerking nu ook de eierleverancier op het product wordt aangegeven, zodat de controlemogelijkheden toenemen.