Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 25-08-2017 18:24:28
Geldzaken & Recht

Huurtoeslag

U stelt hier nu wel een vraag, maar de juiste informatie hebt u niet beschikbaar. u weet niet over welk jaar het gaat. u vermeldt niet wanneer de definitieve beschikking is opgelegd.

u schrijft dat er al verrekeningen zijn geweest met lopende toeslagen, maar dat weet u niet zeker en ook de bedragen daarvan niet. 

u schrijft dat die verrekeningen op een gegeven moment gestopt zijn ivm een "tekort". dat is heel raar, want kreeg hij dan geen toeslagen meer na dat jaar waar die vordering van nu betrekking op heeft. en heeft hij dan nu geen huurtoeslag, want dan zouden ze meteen verrekend hebben.

uw vriend moet dus in principe stapels post hebben gekregen van de afdeling toeslagen en langdurig. 

dan kan iemand wel "vergeetachtig" worden door het een of ander, maar dit is dus geen kwestie van één of twee keer een briefje vergeten.