Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 25-08-2017 21:28:01
Geldzaken & Recht

Seniorenvoordeelpas is deze site betrouwbaar

Het paard àchter de wagen spannen ... i.p.v vóór de wagen!

dàt is de denkfout bij een gratis-productsite of bij een zogenaamde seniorenvoordeelpas (komt overigens uit dezelfde fabriek). een zelfredzame consument bepaalt eerst zèlf wat hij/zij/het wil of moet consumeren en gaat daana zijn werkelijke behoefte optimeren.

wanneer een bedrijf niets anders dan ongenuanceerde kortingsaanbiedingen doet, staat primair juist de korting op de voorgrond en niet de behoefte. waarschijnlijk worden 1.500 senioren geïnterviewd of ze hier interesse aan hebben en zegt meer dan de helft "waarom niet"?

helaas ben ik 49 jaar jong en wordt (nu nog) buitengesloten, maar misschien kan er een uitzondering gemaakt worden?
@ruud, ik spam alvast voor jullie en misschien krijg ik een zèlfs gratis pasje bij jullie op kantoor? http://www.gratisproduct.nl/alle/kortingsbonnen/" target="_blank">géén korting, maar gratis!