Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bl
Blizz - 26-08-2017 16:31:47
Huishouden & Energie

Adressa.nl

Ik bevind me in een situatie waarin ik overweeg om met adressa.nl in zee te gaan. en tot nu toe vind ik dat de reacties mij niet kunnen overtuigen dat dit oplichters zijn. misschien heeft niemand van de reageerende ooit in een uitzichtloze situatie gezeten waarin een briefadres noodzakelijk was om toegang tot de zorg staat te krijgen. de gemeente is niet verplicht je een briefadres te verstrekken maar je bent wel verplicht je te registreren. er is een onwijs grijs gebied in de registratie brp waardoor veel mensen zorg en steun ontzegt word. dus wellicht dat iemand van de reageerende wat geld wil verdienen of gewoon een goede daad wil doen met het verschaffen van een betrouwbaar inschrijft adres? ....

anders ga ik denk toch maar een gesprek met deze mensen aan. wellicht hebben ze net als ik ontdekt dat er een gat in ons sociale voorzieningen systemen zit. en ja of ze dat gat gebruiken om mensen op te lichten of te helpen dat weet niemand hier geloof ik?
of mijn ervaring positief of negatief is zal ik u absoluut mededelen. 
als iemand een betrouwbaar briefadres wil zijn omdat u mij van een fout wil behoeden? dat zou geweldig hulpvaardig zijn. 
mvg
liz

ps jacqueline heb je een oplossing gevonden voor je noodzakelijkheid van een briefadres?