Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bl
Blizz - 26-08-2017 18:24:59
Huishouden & Energie

Adressa.nl


tijger uw eerste 2 vragen begrijp ik niet. de rest van uw woorden vertellen mij dat u niet op de hoogte bent van het sociale voorzieningen systeem hun voorwaarden of mijn situatie. dat is dus niet hulpvaardig.

hansje hoi. ik weet dat je je niet tot mij richten maar misschien wil je me toch aanhoren. waarom zou iemand met een ww uitkering ( lees legaal vast inkomen) niet dakloos kunnen zijn en dus een briefadres nodig kunnen hebben? als je toch zelfredzaam wil zijn en in een situatie zit waarin social voorzieningen geen oplossing hebben dan is dit toch een briljant business model? het was namelijk wel het eerste dat ik bedacht toen ik in deze situatie kwam. hier is geld mee te verdienen. er valt ook mee op te lichten dat geef ik toe. maar niemand hier tot nu toe weet toch of dit oplichters zijn tot dat iemand dat ervaren heeft. kan er niet gewoon sprake zijn van een win-win situatie waarbij duur betaald wordt voor een nauwelijks te verkrijgen product?

ik ben het trouwens zeker met u eens dat het een interessant onderwerp is? maar zeg eens eerlijk als u vrouw een plezierige dag met een niet nader ten bespreken man heeft of als u een zweertje heeft op niet nader te bespreken plaats, wilt u dat dan bij de omroep vertellen? laat ons ons laatste beetje publieke waardigheid behouden en waarom motiveert u de omroep niet? dan ga ik zorgen dat ik uit mijn shit kom. maar goed misschien heeft jacqueline hier tijd voor.
groetjes
liz