Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 27-08-2017 10:41:46
Huishouden & Energie

Adressa.nl

Ik heb al véél eerder begrepen, dat er burgers tussen de wal en het schip kunnen vallen en omdat ik niet politiek bezig ben, heb ik mijn verantwoordelijkheid genomen (afgekocht...) en werd donateur van het leger des heils, die aanlooppunt nummer twee zijn, wanneer het vangnet van de gemeente niet goed werkt.

het verhaal van je een blauwtje kunnen lopen, zelfs tegen een ondoordringbare muur oplopen wanneer je in deze benarde situatie terrecht komt, wordt vandaag in buitenhof besproken! dat er ruimte is voor commerciële hulp ... vind ik een maatschappelijke walgelijke toestand!

de falende overheid ... (in buitenhof)

de aanhoudende problemen bij de belastingdienst, het pgb-debacle, chaos bij de nationale politie: het is crisis bij de overheid. de fiscus haalde een miljard minder op dan de bedoeling was. burgers lopen vast in kafkaëske bureaucratie *). wat is er aan de hand in de publieke sector? en hoe kan het beter? in buitenhof arre zuurmond, ombudsman van amsterdam en oud-hoogleraar ict en de toekomst van het openbaar bestuur, en eelke blokker van het instituut voor publieke waarden.

*) een situatie waarin het individue geen overzicht m.b.t. de ontstane burocratisch regelgeving meer heeft