Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ap
apenootje010 - 01-09-2017 12:38:38
Huishouden & Energie

Bauknecht van 2,5 jr. oud bovenlader roest

De wasmachine wordt net als al onze vorige wasmachine's,  die nooit roestproblemen hadden , gewoon schoongehouden. de sticker die er op zit is van het energielabel a+++  en niet zo maar iets.
het losse vuil wat op de wasmachine ligt is van het wegkrassen van de roest en lakresten.
het roest proces was al na 1,5 jaar aan de gang maar zag je niet omdat de lak gebobbeld los op het bovendeksel lag, pas toen we gingen krassen kwam de roest in beeld.
de wasmachine roest verder nergens , de roest komt via de rand naar boven gekropen !
onzin van de fabrikant om de schuld op onderhoud of beschadiging te gooien.
het komt er op neer dat ik er een rechtzaak van moet maken om schadeloos gesteld te kunnen worden, en zoiets doet een consument niet zo snel, de kosten van een rechtzaak lopen snel naar de 800 euro
ik vind het niet erg dat het ding na 2,5 jaar stijf verroest is, ik vind het wel erg dat bauknecht geen enkele verantwoording neemt en je als klant laat vallen als een baksteen. als het opgelost zou worden vind ik het niet erg, overal worden fouten gemaakt.