Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 03-09-2017 18:09:06
Geldzaken & Recht

Na verkoop van mijn huis boom verwijderen

@nouwen,

de buurvrouw lekker in haar sop gaar laten koken en vooral nergens meer op reageren.
de procedures die zij mogelijk kan/zal opstarten om de boom verwijdert te krijgen laten dusdanig lang op zich wachten dat u dan allang bent vertrokken.
u bent en blijft wel verantwoordelijk voor alles aan/in en rond de woning tot de verkoopakte bij de notaris is gepasseerd, maar dit hoeft u niet te dwingen om ook maar iets met deze plots opkomende en impulsieve klacht te doen.
horen, zien en vooral zwijgen (naar iedereen) is op dit moment de beste optie voor u.

mogelijk is de buurvrouw in de veronderstelling dat u, nu u vertrekt, haar probleem met de boom nog wel even zal oplossen waardoor zij met een schone lei met haar nieuwe buren een nieuwe start kan maken.
want ook uw buurvrouw weet dat klagen bij de nieuwe buren een langdurend conflict kan oproepen, maar dat probleem hoeft niet uw probleem te zijn/worden.