Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 07-09-2017 16:11:34
Vakantie & Reizen

Waarom biedt booking.com annulerings mogelijkheid bij non refundable boeking?

door het maken van een reservering met een leverancier, gaat u akkoord met de relevante annulerings- en no-showvoorwaarden van die leverancier, en alle aanvullende (leverings)voorwaarden van de leverancier die van toepassing kunnen zijn op uw reservering of uw verblijf (met inbegrip van de kleine lettertjes van de leverancier, weergegeven op ons platform en de van toepassing zijnde huisregels van de leverancier), inclusief de verleende diensten en/of producten die worden aangeboden door de accommodatieverstrekker (de leveringsvoorwaarden kunnen worden verkregen bij de desbetreffende accommodatieverstrekker) 

voor het bekijken, wijzigen of annuleren van uw reservering verwijzen wij naar uw bevestigingsmail. daarin vindt u de relevante instructies. houd er rekening mee dat kosten in rekening kunnen worden gebracht voor uw annulering en dat vooruitbetalingen mogelijk niet worden terugbetaald als dit overeenkomt met de annulerings-, (vooruit)betalings- en no-show voorwaarden van de accommodatieverstrekker. wij raden u aan om de annulerings-, (vooruit)betalings- en no-show voorwaarden van de accommodatieverstrekker zorgvuldig te lezen voordat u uw reservering gaat maken. vergeet ook niet om uw betalingen tijdig te doen, mocht dat vereist zijn.
bron booking.com

technisch gezien gaat u akkoord met de voorwaarde zoals deze door de aanbieder worden gesteld.