Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Su
SuzanuitDoorn - 14-09-2017 16:32:15
Huishouden & Energie

Vreemde chemische geur in 1 slaapkamer

Dit is opgelost (niet dankzij jullie) maar dankzij kees snepvangers (je kunt m bellen google maar)nu de warme zomer voorbij is kan ik u opgelucht mededelen: stank is weg! heb hem gemaild daar staat alles in.
 
ik heb dankzij u bijenbekjes geplaatst, maar dat zal het niet zijn. op uw advies ook hele kamer gestript en toen werd het duidelijk. het glas weefsel behang heeft gerageerd met de muur, bizar maar echt waar.  het behang is er stukje voor stukje afgestript. de poreuze muren hadden de stank opgenomen zoals u had gezegd, alleen het behangplak en de voorstrijk ook. uiteindelijk met gasmasker op en ammoniak alle muren tweemaal geschrobt met tussenpozen van paar weken. toen moest de muur nog een maand drogen en uitwasemen. en toen eindelijk verlost. met veel angst opnieuw voorstrijk en behangen (nu gewoon vlies behang) en we zijn nog steeds stankvrij. daarnaast hadden we nog een chemische lucht in dezelfde kamer die nu duidelijk werd nu de andere stank weg was, dat bleek de voering van het gordijn te zijn, om het gordijn lichtdicht te maken zat er een soort wit plastic stof in. nu die verwijderd is zijn we zo blij. de baby slaapt heerlijk in zijn nieuwe opgeknapte kamertje en wij hebbende geur sinds januari niet meer geroken,nu hopen dat dat aankomende jaren zo blijblijftf