Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 15-09-2017 11:36:28
Computers & Telefonie

Microsoft outlook ineens in zweeds

citaat:
in outlook 2007 (enterprise versie) is de taal van diverse menu's naar scandinavisch omgezet. na analyse bleek kb4011086 de boosdoener. geconstateerd onder windows 7 home én windows 10 home/pro build 1607.iedereen met outlook 2007 enterprise heeft hier last van.

in nederland is de gebruikersinterface van outlook 2007 enterprise nu voor een groot deel in het zweeds.
gewone outlook 2007 versies kunnen niet van taal veranderen, maar de enterprise versie dus wel.

in andere landen is ook een verkeerd landenpakket toegepast, ongelijk aan de lokale taal.
je kunt de update wel heel eenvoudig weer verwijderen, maar moet dan tijdelijk ook "updates voor andere microsof producten" uitvinken, anders wordt de update net zo snel weer toegepast. dat wordt overigens niet geadviseerd. beter is om even af te wachten of microsoft een verbeterde update verstuurt. 

de fout zit in het bestand outllibr.dll (in de directory c:\program files (x86)\microsoft office\office12\1043\outllibr.dll)
je zou ook kunnen proberen om via de rechter muisknop op het bestand klikken, de "vorige versie" van dit bestand terug te zetten.
anders dit bestand uit een back-up terug te halen. outlook mag dan even niet actief zijn en je moet administrator rechten hebben op je gebruikersaccount van windows.

microsoft stopt trouwens met de ondersteuning voor office 2007 en had dat misschien beter iets eerder kunnen doen, zodat deze gigantische miskleun niet gemaakt zou zijn.