Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 16-09-2017 00:53:45
Winkels & Webshops

Supervoordeelshop

ook ik hoef niet gewaarschuwd te worden, en ook niet in overbodige hoofdletters, uitroeptekens en vette tekst!!!
dat is nl niet toegestaan op deze site. zou u ook weten als u de spelregels gelezen had. maar net zoals u de regels van die shop niet gelezen hebt heeft u natuurlijk ook niet de spelregels hier gelezen.
ik doe nl ook niet aan zulke fratsen. wie gaat nu betalen voor zogenaamde voordeeltjes en vooral ook omdat de voordeeltjes ook zonder zoiets te verkrijgen zijn en meestal betere voordelen. bovendien koop je dan spullen die je niet wilt hebben dan wel anders niet gekocht zou hebben.
een goede les dus dat u nu moet betalen.
mijn waarschuwing aan u is: blijf voortaan weg van dergelijke onzinnige websites en als u zo nodig toch wilt kijken, leer dan eerst goed en zorgvuldig lezen.
ik begrijp ook niet dat u apart een account aanmaakt om dit te melden. zonde van uw tijd en energie, bovendien ontbreekt een vraag en dat is toch wel de bedoeling van deze rubriek vraag en beantwoord.
niet meer doen dus, aanmelden op dergelijks sites en voor zulke onzin.