Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Marko Jablan
Marko Jablan - 17-09-2017 23:12:30
Vakantie & Reizen

Mijn vraag; vakantie huizen verhuursites bedrijven zijn die wel betrouwbaar?

Op beide vragen geeft trustpilot je antwoord. daar kun je aan de hand van de gemiddelden en recente beoordelingen zien hoe een bedrijf bekend staat.

vakantiehuizen zijn een verhaal apart, maar ik neem aan, dat je zelf alleen een huis wilt boeken. die wereld is in beweging.

airbnb, homeaway, booking.com, tripadvisor, wimdu zijn af te raden omdat je hier een toeslag betaalt, bovenop de geadverteerde prijs, waardoor je uiteindelijk meer betaalt, dan wanneer je het huis echt direct bij de eigenaar boekt of via een bedrijf, dat jouw geen extra kosten rekent voor het boeken of betalen via hun site.

wel goed zijn micazu, interhome, tuivillas, eurocottage of chalet.nu, belvilla en novasol. de huizen via deze bemiddelaars zijn gecheckt, op afstand of door een bezoek ter plekke en alle overige voorwaarden staan goed vermeld op de site, nog voordat je hebt geboekt en betaald.