Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 17-09-2017 23:39:55
Vakantie & Reizen

Is trivago eerlijk?

Volgens mij is trivago een onderdeel van o.a. expedia.
bij trivago boek je zelf niet maar laten ze zien wat de prijzen zijn bij andere boekingsites. veel van deze boekingsites horen op de een of andere manier bij elkaar.
heb zelf vaak via expedia geboekt. zij verdienen een x percentage aan een boeking. zij betalen vaak de goedkoopste prijs van een hotel waar ze extra korting overheen krijgen. 
soms kan het wel uit om via bijvoorbeeld expedia te boeken omdat zij dan het goedkoopste tarief hebben die je ook bij een hotel kan krijgen als je bijvoorbeeld lidmaatschapskaart hebt (loyalty card of iets dergelijks) of een andere korting ( in usa krijgen militairen korting of triple a). 
de ervaring is wel dat je als je geboekt hebt via een boekingsite dat je de slechtste kamer krijgt en als je rechtstreeks boekt je betere kamers krijgt omdat ze het minst aan je verdienen.