Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dokun
dokun - 18-09-2017 13:18:25
Computers & Telefonie

Bellen naar amerika

Ja dat kan kloppen. u moet wel goed controleren dat u ook betaald waarmee geadverteerd wordt. wij bellen regelmatig naar het buitenland en gebruiken daarvoor ook soms verschilende 0900 nummers. sommige zijn goedkoper dan andere.  4cent per minuut voor bellen naar america is best een goed tarief dus ik zou dat 0900nr gewoon gebruiken.

maar dus wel even opletten dat de prijsmededeling die u krijgt als u dat 0900nr belt klopt met het tarief dat vermeld wordt. als u naar een 0900nr belt met een mobiele telefoon kan het zijn (hoeft niet, is afhankelijk van het eventuele abonnement dat u heeft of eventuele prepaid tarieven.) dat u een toeslag moet betalen. daar moet u dus ook rekening mee houden. bellen met een vaste lijn naar een 0900nr geeft geen extra kosten.