Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ts
ts78 - 18-09-2017 20:56:43
Winkels & Webshops

Wanner is gratis echt gratis

@ddrost

een paar feiten;

- u heeft er zelf voor gekozen om uw eigen risico te verhogen om in ruil daarvoor een lagere premie te betalen. maandelijks dus geld bespaard.
- hoortoestellen worden wettelijk voor 75% uit de basisverzekering vergoed. op alle vergoedingen uit de basisverzekering wordt eerst het eigen risico gebruikt.
- bij andere audiciens moet u dus ook eerst uw eigen risico betalen en daarnaast nog eens een eigen bijdrage van 25% per toestel betalen!
- schijnbaar vergoedt specsavers dus de eigen bijdragen van de toestellen (uit ervaring +/- €800). dat is toch mooi meegenomen!! nietwaar?? nee! voor u schijnbaar niet. u verwacht dat specsavers ook nog uw wettelijke eigen risico gaat betalen die uzelf bewust heeft verhoogd om geld te besparen? erg kortzichtig! kortom een zeer nette aanbieding van specsavers. indien u wellicht een klacht indient bij specsavers of hier op het forum klaagt, betaalt specsavers wellicht nog uw maandelijkse verzekeringspremie ;)