Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdmduc
tdmduc - 19-09-2017 22:08:41
Computers & Telefonie

Melding security center (w7 ult)

het zijn foutmelding in een de wer van windows.


deze zijn tijdelijk en niet permanent.


dit wordt door een specifiek handelen van een programma veroorzaakt. deze bestanden kunt u zonder gevolgen handmatig verwijderen in de map:


c:\users\username\appdata\local\microsoft\windows\wer


 


let op meestal is de map appdata niet zichtbaar gemaakt binnen de verkenner.


zorg er daarom eerst voor dat u dit via de verkenner even aanpast. (verborgen bestanden weergeven, in windows 10 heet het "verborgen items")


in windows 7:


verborgen mappen en bestanden weergeven


uit veiligheidsoverwegingen worden systeembestanden standaard verborgen in de windows verkenner. dit zijn op zich prima instellingen, maar voor het afstellen van windows en andere programma's is het soms nuttig als de systeem- en verborgen bestanden zichtbaar zijn. omdat de aanwijzingen op deze website ervan uit gaan dat alle bestanden zichtbaar zijn, is het verstandig deze nu alvast aan te passen op het tabblad weergave (via de knop organiseren in de menubalk van de windows verkenner, map- en zoekopties):


vink uit de optie beveiligde besturingssysteembestanden verbergen (aanbevolen).


vink uit de optie extensies voor bekende bestandstypen verbergen.


vink aan de optie verborgen bestanden, mappen en stations weergeven.


lees dit ook even


https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc709644(ws.10).aspx" target="_blank">https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc709644(ws.10).aspx