Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 20-09-2017 21:42:17
Geldzaken & Recht

Ben pakketje kwijt door post nl

Hallo ladysloper , 

ik heb via marktplaats iets gekocht

product niet ontvangen :







heeft u duidelijke afspraken gemaakt met de verkoper over de koopprijs? dan moet de verkoper het product aan u leveren. ontvangt u dit niet? dan is het afhankelijk van de gemaakte afspraken bij wie het risico ligt:



vermeldt de verkoper in de advertentie dat hij het product verzendt of bezorgt? dan is het risico voor hem. kan de verkoper het product (of soortgelijk) nog leveren? dan kan hij dit naar u toesturen. is dit niet mogelijk? dan moet de verkoper u het aankoopbedrag terugbetalen.
staat in de advertentie 'verzenden voor risico van de koper'? dan ligt het risico bij u.
geeft de verkoper duidelijk aan dat u het product moet ophalen en verzoekt u zelf om verzending? dan ligt het risico ook bij u.

 


ligt het risico bij de verkoper?

schrijf de verkoper een brief of e-mail. geef hieraan aan dat u alsnog het product wilt ontvangen of dat u het aankoopbedrag terug wilt. gebruik hiervoor onze https://www.juridischloket.nl/media/1379/voorbeeldbrief-ingebrekestelling.docx" target="_blank">voorbeeldbrief. werkt de verkoper hier niet aan mee? dan hangt het van uw situatie af of u hierna nog iets kunt ondernemen. neem dan https://www.juridischloket.nl/contact" target="_blank">contact met ons op als u hierover vragen heeft.

bron : juridisch loket.nl