Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

frankdh
frankdh - 21-09-2017 15:36:49
Huishouden & Energie

Energieverbruik is geschat op 10% van gem dmv defecte slimme meter

dank allen voor de reactie. uiteraard is dit ook mijn eigen schuld en had ik dit eerder kunnen constateren. hierin ben ik ook te makkelijk geweest door te denken "het zal wel, we verbruiken inderdaad weinig elektra en zij kunnen dit toch aflezen, dus zal wel kloppen".


maar ik ben met name teleurgesteld dat zij dus geen schappelijke schattingen maken. ik maak ook wel eens een schatting en deze maak ik zo dicht mogelijk naar de werkelijkheid. dus als het gemiddelde verbruik van een 2 persoons huishouden rond de 2200 kwh ligt, dan begrijp ik niet waarom ik 248 kwh voorgeschoteld krijg? ja gebaseerd op afgelopen jaar zeggen ze, maar het laatste jaar dat de meter het wel deed zat ik ook op het gemiddelde, dus vind dat ze daar een flinke steek laten vallen.

maar ik zal eens langs juridisch loket gaan, dank!