Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

frankdh
frankdh - 21-09-2017 16:11:44
Huishouden & Energie

Energieverbruik is geschat op 10% van gem dmv defecte slimme meter

Nee ik ben reeds nog niet aangeslagen door eneco, ik heb nu waarschijnlijk de slapende honden wakker gemaakt.
dus bij de eerstvolgende meting vrees ik dat er een behoorlijk aanslag aan zit te komen. ja eigen schuld absoluut. maar vanuit eneco kant verdient dit zeker geen schoonheidsprijs!!!

iemand van eneco vertelde me vandaag dat het verbruik wat ze dus geschat hebben bij mij (248 kwh), dat dit normaliter het verbruik is van een leegstaand huis. dit is dus het punt waar ik verschrikkelijk boos over ben. ze weten dat ze een zeer onlogische schatting maken, waarom dan toch doen?? waarom niet even een belletje naar de klant en melding maken?? ja eigen verantwoordelijkheid bla bla... waarom neemt men een slimme meter? omdat men er dan geen omkijken meer naar heeft! althans dat dacht ik ;-)
ik heb wel gelijk mijn maandbedrag laten verhogen, voordat de schuld nog groter wordt.

maar goed dames en heren, ik weet voldoende en ga eens kijken wat ik bij het juridisch loket kan halen. dank!