Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kc
kcdb - 21-09-2017 19:53:50
Computers & Telefonie

Avg free laat zich niet bijwerken.

Beste aquarius. schaam u niet voor uw vragen. u stelt ze tenminste nog. niet iedereen is even digitaal vaardig, zoals dat tegenwoordig heet. gelukkig zijn er meer digitaal wel-vaardigen die u hier graag willen helpen.

de tip om avast geheel verwijderen van uw pc en de laatste versie bij avast op te halen en te installeren is een goede. vaak draai ik ccleaner er nog even tussendoor om de laatste resten van de oude avast ook nog te verwijderen.

windows defender blijft, min of meer in de achtergrond, gewoon meedraaien. doordat u avast als andere virusscanner draait herkent windows defender dit en schakelt de virusscanner bij zichzelf uit. maar windows defender heeft meer in zijn mars als alleen virusscanner, zoals bijvoorbeeld een firewall. bij avast antivirus free ontbreekt deze. in dit geval blijft de firewall van win defender wel draaien en bent u daardoor ook beschermd.

trekt u zich niets aan van de praatjes dat gratis virusscanners slecht zouden zijn. diverse testen bewijzen wel anders. voor huis, tuin en keukengebruik van de pc voldoen deze gratis virusscanners voldoende. sinds jaar en dag draai ik op mijn diverse pc-apparatuur free avast antivirus en nog steeds ben ik er zeer tevreden meer.

complimenten voor uw opmerking over het kaspersky programma. ik kon er erg om lachen. ik hoop voor u dat u met mijn informatie en die van mijn collega-reageerdes weer een klein stukje digitaal vaardiger geworden bent.