Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 21-09-2017 20:33:13
Computers & Telefonie

Avg free laat zich niet bijwerken.

@aquarius , 

als avg niet goed verwijderd word , loopt u het risico dat u avg niet meer kunt installeren , i.v.m achtergebleven bestanden .

doe de stappen die ik beschreven heb , het volgt gewoon vanzelf .
het is inderdaad het woord grondig , aanvinken   ,  en dan klikken op doorzoeken .
wanneer het klaar is met doorzoeken , ziet u zwarte vetgedrukte regels , alleen deze allemaal aanvinken en dan klikken op verwijderen .
dan volgt een lijst met bestanden , dit ziet u vanzelf  vink deze allemaal  aan , en klik op verwijderen , start dan u laptop opnieuw op .
het is niet zo moeilijk het volgt allemaal van zelf .

download dan de avg remove tool , ook dit volgt vanzelf ., zie de link hoe u dit  moet doen , ook daarna laptop opnieuw opstarten .
avg opnieuw installeren , u krijgt een melding op de taakbalk bij het vlaggetje , kies daar voor avg en windows defender word automatisch uitgeschakeld .

het is niet zo moeilijk , als u de stappen volgt en goed leest .