Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ie
ief228 - 22-09-2017 12:08:43
Winkels & Webshops

Supervoordeelshop

Beste lydia, hier speelt hetzelfde. op een of andere manier was het doorgelinkt van gratis.nl naar supervoordeel shop. het enige wat ik gedaan heb is gekeken op de site en mijn email adres klaarblijkelijk daarmee bevestigt. totaal niets aangevinkt, ook geen abonnement uitgezocht.  heb bevestiging via mail gekregen maar aangezien de aanhef "gratis account" was heb ik het niet gelezen, bovendien had ik geen abonnement en hoef ik ook niets af te zeggen. 1 minuut na dat de 15e dag begon had ik een nota. gebeld geschreven etc en krijg nu allerlei betalingsherinneringen .
u heeft gelijk wat u zegt over dit bedrijf. misleiding!!! een waarschuwing is wel degelijk op zijn plaats.

volgens mij zijn de reacties die ik hier lees n.a.v. jouw mails ook van supervoordeelshop ;)

overigens stond in de aanmelding voor gratis account dat het emailadres een achternaam moest bevatten, dat doet het bij mij niet en mijn achternaam klopt ook niet op de nota's.  met vriendelijke groeten, yvette