Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
don45 - 22-09-2017 13:36:32
Computers & Telefonie

Pakje zoek post.nl

Ook al verzekert u het pakket of heeft u een verzendbewijs, postnl praat zich er altijd onderuit dat het niet aan hun licht en verwijzen weer naar een artikel in hun voorwaarden. het verzenden is bij postnl altijd een gok of het aankomt anders pech voor verzender.
schade uitkeren doet postnl toch niet.
de service van postnl word steeds slechter en het verzenden steeds duurder, nog even en je kunt een pakket beter zelf brengen.(weet je ook zeker dat het aangekomen is)
ook met het weghalen van brievenbussen heeft postnl steken laten vallen.
op industrie en bedrijventereinen zie je overal brievenbussen staan. hier in een woonwijk met vele ouderen en bejaarden staat er niet een meer.
mensen moet met hun rollator maar een kilometer sravellen om hun post weg te krijgen.
voor deze slechte service mogen ze van de staat ook nog steeds de postzegels duurder maken, en dan willen ze ook nog minder dagen post bezorgen. 
ik hoop dat er snel meer en goede concurentie komt voor postnl.