Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aquarius
aquarius - 22-09-2017 16:27:54
Computers & Telefonie

Avg free laat zich niet bijwerken.

Goedemiddag. voordat ik ga verwijderen en opnieuw installeren heb ik voor alle zekerheid nog een vraag:
ik heb zojuist op het icoontje van avg op mijn bureaublad geklikt. dan verschijnt de boodschap dat avg is verouderd. ik klikte op "nu bijwerken" en toen zag ik dat een regel zich groen vulde, alsof er een update plaatsvond.  daarna verscheen de volgende tekst:
"engine en definities: bijgewerkt (vorige versie: 170902. bijgewerkt versie 170522.4). totale tijd 12s, downloadtijd 2s. afgehaalde bestanden 12 (500.89kb). dan wat gegevens over de server en o.k. onder de streep staat: programma up to date (huidige versie 17.2.3008). totale tijd 0s, download tijd 1s. afgehaalde bestanden 3 (3,65kb). tenslotte gegevens over de server en o.k.

mijn vraag: klopt het dat avg wel wordt bijgewerkt? en zo ja, hoef ik de door marita5 geadviseerde handelingen dan niet te doen? 

m.v.g. aquarius.