Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kc
kcdb - 24-09-2017 21:19:08
Computers & Telefonie

Valsheid in geschrifte

Er vanuit gaande dat het verhaal van beta m de waarheid is en niets anders dan de waarheid, en dat vodafone zomaar een dure iphone 8 via post.nl heeft verstuuurd, dan klopt het natuurlijk van geen kanten dat een postbeambte een handtekening voor ontvangst vervalst en vervolgens het pakje doet verdwijnen. eveneens opvallend dat post.nl, zoals het eerder regel als uitzondering bij dat bedrijf is, hiet niet of nauwelijks een onderzoek naar zo'n gebeurtenis instelt. evenals ik in een ander topic stelde, het geld is binnen, waar zou post.nl verder nog moeite voor doen? dat zoiets via een rechter eens tot de bodem uitgezocht wordt zou zeker geen kwaad kunnen en doet, heel misschien, post.nl enigszins op haar schreden terugkeren. ooit, ooit wordt het misschien dan nog eens een betrouwbaar bedrijf.

toch wil ik voor een keer de advocaat van de duivel spelen. ga eens in de schoenen van de postbeambte staan. niet dat ik het goed keur, maar toch. de postbeambten zijn door hun werkgever, jawel post.nl, tot het bot toe uitgeknepen. tegen een minimum salaris moeten deze mensen hun werk doen en alle risico wordt op deze mensen afgewimpeld. post.nl blijkt keer op keer dus niet alleen een onbetrouwbaar postbezorger te zijn, maar is ook nog een slechte werkgever (geworden). tja, en dan gaat toch weer een oud spreekwoord op: "de gelegenheid maakt de dief", als u begrijpt wat ik bedoel . . . . . .