Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 25-09-2017 14:10:36
Geldzaken & Recht

Afwijzing verzoek kwijtschelding ivm spaarrekening van mijn dochter. de

Hallo samira naili , 


https://www.bwbrabant.nl/bwb/veelgesteldevragen/meest-gestelde-vragen/kwijtschelding/#collapse460" target="_blank" data-toggle="collapse" data-parent="#accordion">wat kan ik doen als ik het niet eens ben met het afwijzend besluit op mijn aanvraag kwijtschelding?

als uw aanvraag voor kwijtschelding is afgewezen dan kunt u binnen de wettelijke termijn van 10 dagen na dagtekening van het besluit schriftelijk een administratief beroepschrift insturen. deze termijn is vastgelegd in de ‘uitvoeringsregeling invorderingswet 1990’. lukt het u niet om binnen de wettelijke 10 dagen termijn een administratief beroepschrift in te sturen maar uw administratief beroepschrift is verstuurd binnen zes weken nadat het besluit is genomen dan wordt deze alsnog in behandeling genomen.

een administratief beroepschrift dat buiten de zes wekentermijn is verstuurd wordt niet meer in behandeling genomen. dit wordt in een besluit schriftelijk aan u medegedeeld.


hoe dient u uw administratief beroepschrift in? 


in het administratief beroepschrift geeft u aan waarom u het niet eens bent met de reden waarom uw aanvraag kwijtschelding is afgewezen. zonodig stuurt u kopieën van bewijsstukken mee waarmee u uw aantoont waarom het besluit anders zou moeten zijn. het administratief beroep kunt u richten aan:


het dagelijks bestuur van de belastingsamenwerking west-brabant ter attentie van de afdeling bezwaar en beroep postbus 502 4870 am etten-leur


na ontvangst van uw administratief beroepschrift wordt binnen 14 dagen een ontvangstbevestiging toegestuurd. namens het dagelijks bestuur van de bwb beslist de directeur op het beroep. wordt uw beroepschrift afgewezen dan staan er geen verdere rechtsmiddelen meer open.

lees hier bij veelgestelde vragen , klik op de rode regel .

https://www.bwbrabant.nl/bwb/veelgesteldevragen/meest-gestelde-vragen/kwijtschelding/" target="_blank">https://www.bwbrabant.nl/bwb/veelgesteldevragen/meest-gestelde-vragen/kwijtschelding/