Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 26-09-2017 13:53:41
Auto & Vervoer

Mio 8670 geeft geen mobiele flitspalen (live tmc)

Tmc geeft o.a. verkeersinformatie door. dit wordt gekoppeld aan verkeersinformatie die via een externe antenne of de radio wordt weergegeven. maar hoe denkt u dat mobiele flitscontroles worden weergegeven? als de politie niet naar buiten brengt waar ze gaan staan kan een tmc dat ook niet opvangen. enkel de informatie die tmc doorgeeft kan gekoppeld worden.
nu geeft mio al aan geen live tmc te hebben, dus hoe kan er uberhaupt dan up to date info binnenkomen?

overigens is er geen enkel apparaat die kan weergeven waar er een mobile flitser staat. simpelweg doordat radarverklikkers niet zijn toegestaan. u krijgt dus te zien waar er mogelijk een flitser is. beter is om gewoon niet te hard te rijden, hoeft u ook niet af te remmen bij een mogelijke hotspot, hoeven de bestuurders achter u ook niet te schrikken en harder te rijden en ontstaan er ook minder files.