Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 27-09-2017 10:41:37
Elektronica & TV

Npo app en samsung smart tv

Beetje off-topic: ik vind die nieuwe npo start app een wangedrocht van de bovenste plank. heb hier 2 samsungs staan: de ene nog met de oude app, de andere de nieuwe app. engelse detectives kan ik zo bekijken op de oude app, op de nieuwe npo start app, zitten o.a. detectives achter de betaalmuur van npo start plus. daar zou je dus een abonnement voor moeten afsluiten. dacht het even niet.

misschien kan de kassa redactie eens de npo baas uitnodigen om bij ze aan te schuiven (die zal toch wel willen komen?) en eens stevig aan de tand te voelen voor a) waarom er weer apart betaald moet worden en b) wat ze van plan zijn te doen aan het wangedrocht van de npo start app.