Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kc
kcdb - 27-09-2017 17:51:12
Geldzaken & Recht

Ontslag brief nooit getekend, ontvang nog steeds loon

Ik hoop voor u dat u het salaris dat u onterecht ontvangen heeft niet opgemaakt maar ergens apart gezet heeft. juridisch is hier sprake van een onverschuldigde betaling aan u. vroeg of laat komt uw ex-werkgever er achter dat hij u die maanden onterecht salaris heeft betaald. het zou raar zijn als hij dat niet van u terug zou vragen.

u kunt het natuurlijk weigeren terug te betalen en het op allerlei procedures aan laten komen, maar dat komt eigenlijk neer op tijd rekken. over en weer levert het veel stress op en uiteindelijk trekt u toch aan het kortste eind.

eerder zou ik zeggen, houdt de eer aan uzelf. neem netjes contact op met uw ex-werkgever en wijs hem op de vergissing die hij jegens u heeft gemaakt. spreek af hoe en wanneer u het onverschuldigde aan hem terug zult betalen. over en weer kunt u elkaar dan altijd recht in de ogen blijven kijken.