Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 28-09-2017 11:40:24
Vakantie & Reizen

Fraude via booking.com

Op de site van booking.com kunt u zien in welk deel van de stad het hostel ligt, dus dat had u kunnen weten. een score van 6.2 is niet hoog, daar kunt u niet al te veel van verwachten. en ibis budget aan de potsdamer platz wordt ook door booking.com aangeboden, score 8.0, kurfürstendamm 8.5. als uw voorkeur maar 2 euro duurder was had u dat beter kunnen boeken. voortaan dus wat nauwkeuriger te werk gaan. er wordt gezegd dat u buiten de check in tijd kwam. blijkbaar was uw kamer toen al vergeven en kreeg u een mindere kamer dan u verwachtte. men wilde u niet buiten laten staan. had u de volgende nacht(en) geen betere kamer kunnen krijgen? 
de enige tip die ik u geven kan is booking.com schrijven dat u 25 euro p.p. als compensatie verwacht. wijs erop dat u immers 2.5 uur hebt moeten zoeken voordat u het juiste adres vond en dat u daarom te laat was.