Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 02-10-2017 12:09:24
Voeding & Gezondheid

Hypnotherapie en afslanken.wie heeft ervaring??

Hypnose behoort tot de groep "suggestie". 
een 50-tal jaren geleden hadden we een huisarts, die in nogal wat gevallen een bepaalde pil voorschreef. had slecht één werking: smaakte ontzettend vies. werd voor tig "kwaaltjes"gebruikt en hielp - bij bepaalde mensen, ook wel gelovigen genaamd - uitstekend.
in 1981 heeft mijn vrouw een ernstig ongeluk gehad. eind nov, was men bang haar te verliezen, mid dec wilde ze met kerst naar huis, 26e mocht ze voor 24 uur, en... 3 januari op krukken, 7 januari naar huis. geen arts snapte het, behalve één: eigen suggestie en heel groot verlangen naar de kindertjes.

als u met hypnose, spelden in uw oor, of een bedevaart naar x beter wordt... wat let u ? dan niet zeuren over het afslanken van uw portemonnee of bankrekening, doch tevreden zjn met de sterke werking van suggestie ( placebo, instralingen, hoesa-hoesa, bidden en hoe-ze-nog-meer-mogen heten)