Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zonnetje69
zonnetje69 - 04-10-2017 13:48:53
Computers & Telefonie

Updates windows10

Bekend probleem. veel mensen hebben daar last van.
hier hebben we het bij een laptop weten op te lossen met de upgrade-assistent. een andere bleek hardnekkiger en moest uiteindelijk opnieuw geïnstalleerd worden.

download upgrade assistent: https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=823120" target="_blank">klik!

dit programmaatje vervolgens installeren, er wordt een snelkoppeling op het bureaublad geplaatst. met deze snelkoppeling start je de assistent op. daarna wijst het zich vanzelf.

online is er van alles te vinden aan mogelijke oplossingen, maar die zijn voor de gemiddelde pc-gebruiker behoorlijk ingewikkeld. hier heeft bovendien geen van die oplossingen gewerkt behalve dus bij die ene laptop de upgrade-assistent. die is ook nog wel te doen, denk ik. 

mocht het hiermee niet lukken, dan zou ik er, als ik u was, iemand bijhalen die wel handig is meteen pc en m eventueel opnieuw kan installeren.