Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 04-10-2017 23:41:23
Geldzaken & Recht

Betaling premie zorgverzekering

@arie brouwer , 


premiebetaling via automatische incasso

als u met automatische incasso betaalt, incasseren wij uw premie op de laatste werkdag van de maand , voor de maand wat komen gaat u betaalt dus vooruit. mocht de incasso niet lukken, dan sturen wij u een brief met het verzoek om het bedrag alsnog over te maken naar onze rekening.


premiebetaling via acceptgiro

nieuw! betalen via ideal

u kunt uw premie, eigen risico of eigen bijdrage vanaf nu met ideal betalen in mijnzz. daarnaast heeft u in mijnzz inzage in uw openstaande saldo. het betalen van een nota is snel en gemakkelijk geregeld.


https://www.zorgenzekerheid.nl/mijnzz/inloggen-mijnzz.htm" target="_blank">betalen met ideal in mijnzz



betaalt u uw premie met acceptgiro, dan heeft u tot de 20e van de maand de tijd om te zorgen dat het bedrag op onze rekening staat. voor de betalingen die binnenkomen op de 20e of na de 20e van de maand maakt het systeem automatisch een herinnering aan. heeft u voor de 20e betaald en ontvangt u toch een herinnering? dan kunt u deze als niet verzonden beschouwen, u hoeft niets te doen.


het iban van zorg en zekerheid is nl28ingb0000128526.


gespreid betalen eigen risico

wanneer u uw eigen risico gespreid betaalt met onze gratis service betaalgemak, worden de termijnbedragen automatisch geïncasseerd. deze maandelijkse incasso vindt plaats in de eerste week van de nieuwe maand, los van de automatische incasso van de premie.


heeft u nog geen betaalgemak? 
https://www.zorgenzekerheid.nl/mijnzz/inloggen-mijnzz.htm" target="_blank">zet betaalgemak direct aan via mijnzz