Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bl
blue_rabbit - 05-10-2017 16:45:23
Vrije tijd & Tuin

Erfdienstbaarheid, pad is breder dan vermeld in koopakte

@gerbera, ik zit er niet op te wachten om een specialistische steiger in te huren. ik weet dat er van alles kan als je maar genoeg betaalt, maar dat is verkeerd om redeneren. waarom veel geld over de balk gooien terwijl het veel simpeler zou kunnen? ik woon in een vierkante blokkendoos waarvan de bovenste verdieping wit gestuct is met een oostelijke ligging. ik denk dat ik niemand hoef te vertellen hoe dat eruit ziet als je dat niet regelmatig onderhoudt. liefst zou ik zelfs nog een schaarlift pakken.

natuurlijk ga ik even een rondje door de buurt maken, want ik heb geen zin in gedoe, ik probeer nu alleen mijn rechten af te tasten. zoals ik al zei, in de notariele koopakte staat dat het pad 1.5m moet zijn. als je links langs mijn woning loopt is het 2m breed en als je rechts de hoek om slaat en achter mijn tuin langs loopt is hij wel 1.50m breed. dan kan er toch geen sprake zijn van een wijziging?