Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

su
superzwaan - 06-10-2017 12:02:19
Voeding & Gezondheid

Fitland zaandam, smerig of normaal?

Beste kruien, ik vind het vrij onfatsoenlijk van u om de sportschool met naam en toenaam te noemen en stiekem foto's te maken en te plaatsen. de foto's laten inderdaad hier en daar wat stof en een spinnewebje zien. fatsoenlijk was geweest om dit gewoon te melden bij de sportschool. het komt vrij verdacht over dat dit al uw 5e sportschool is.
wellicht ben u gewoon voor het goedkoopste gegaan en dan kan je wat minder verwachten...
ik vind het inderdaad niet netjes uitzien op deze sportschool, maar wat u nu doet kan absoluut niet en is nog veel minder netjes. de naam noemen heeft geen enkele toegevoegde waarde voor het antwoord op uw vraag en het verbaast me dat kassa dit toe laat. erg onfatsoenlijk van u. komt op mij over alsof u een lastig persoon bent, waarom anders de 5e sportschool? probeert u er een slaatje uit slaan of mensen te bashen?