Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 08-10-2017 13:32:45
Voeding & Gezondheid

Is de griepprik wel veilig

Dan maar zelf de handen uit de mouwen steken zoals velen thuis doen. gelukkig maar dat u voor die huishoudelijke hulp moet betalen, dat moeten anderen ook, maar die betalen veel meer. geef mij dat adres maar eens. verder heb ik er geen behoefte aan om mee te betalen aan uw huishoudelijke hulp. 
u bent erg ongezond bezig met dergelijke gedachten en het is u kwalijk te nemen dat u ze op een openbaar forum uit vind ik. 
uw instelling deugt niet en klagen doet u maar ergens anders, maar iedereen zal er vast snel vandoor gaan als ze u al uit de verte zien aankomen.
overigens begrijp ik dan weer niet dat als u zo in het leven staat als u kennelijk doet, dat u dan bang bent voor een griepprik.....