Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 11-10-2017 17:30:56
Geldzaken & Recht

Seniorenvoordeelpas is deze site betrouwbaar

@truus stassen , 

bekijk hier de uitzending van radar betreft seniorenvoordeelpas , klik op de rode regels . 

https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/30-09-2017/seniorenvoordeelpas-24-euro-per-jaar-voor-korting-die-er-niet-is/" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/30-09-2017/seniorenvoordeelpas-24-euro-per-jaar-voor-korting-die-er-niet-is/.

7-10-2017

het nationaal ouderenfonds heeft de sponsorovereenkomst met het bedrijf achter de seniorenvoordeelpas opgezegd. dat heeft de organisatie zaterdag bekend gemaakt in de uitzending op npo radio 1.

woordvoerder jytte reichert van het ouderenfonds: 'na de radio-uitzending van radar afgelopen zaterdag over de seniorenvoordeelpas heeft het nationaal ouderenfonds, in goed overleg met seniorenvoordeelpas, besloten om de sponsoractie voor het ouderenfonds te stoppen. dit om te voorkomen dat de indruk zou kunnen ontstaan dat het ouderenfonds op enige wijze inhoudelijk betrokken is bij het product. overigens heeft seniorenvoordeelpas beloofd de nodige maatregelen te nemen.'

opzeggen seniorenvoordeelpas ,  

https://seniorenvoordeelpas.nl/over-ons/opzeggen/" target="_blank">https://seniorenvoordeelpas.nl/over-ons/opzeggen/

lees hier de reactie van seniorenvoordeelpas op de uitzending van radar , 

https://seniorenvoordeelpas.nl/avro-tros-radar/" target="_blank">https://seniorenvoordeelpas.nl/avro-tros-radar/