Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 12-10-2017 11:13:18
Auto & Vervoer

Wat te doen als verborgen gebreken aan een canta na 3 jaar aan het licht komen?

U koopt aan de keukentafel een canta zonder dat u zichzelf erin verdiept heeft. u bent geen canta gewend en denkt dat met weinig rijden er geen slijtage kan optreden.
elk motorvoertuig wat men wil kopen dient men zelf ook te bekijken. heeft men daar geen verstand van, er zijn zat mensen en bedrijven te vinden die een aankoopkeuring kunnen doen.
u heeft er nu 3 jaar in gereden en er komt onderhoud. wat precies moet er gedaan worden? zonder dat u noemt wat de problemen zijn is er geen zinnig woord over te zeggen of het slijtage is, of iets anders. maar als er de jaren ervoor niets aan de hand was, waarom denkt u dan dat er een verborgen gebrek in zit?

probeert u even opnieuw alle feiten op een rij te zetten. dat u werkloos bent en er gewerkt wordt aan tramrails is niet relevant. wat is er mis met de canta en wat moet er gedaan worden?