Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 14-10-2017 18:54:38
Auto & Vervoer

2e hands auto gekocht, na 4 weken pech. 1500 euro aan reperaties gevonden.

1000 euro en 17 jaar oud, dat is wel een erg oud beestje. meestal geef ik mensen die een tweede hands auto hebben gekocht een link naar een vonnis van een rechter. dat gaat dan over een 13 jaar oude auto van 1750 euro. maar wat je nog van een auto van 1000 euro mag verwachten...lastig
dat een verkoper geen garatie geeft en zelfs als u er voor tekent, dat zegt niet zo veel. u blijft  wettelijke rechten houden. vooral als de verkoper mededelingen heeft gedaan die later niet blijken te kloppen. bijv. als er met de kilometerteller is geknoeid, dan heeft u hem tuk. dat is zelfs strafbaar.

ik geef u evengoed het vonnis mee, misschien kunt u er nog wat mee richting de garage. het vonnis waarbij de verkoper in het ongelijk is gesteld, is in hoger beroep aangevochten, ook toen heeft de verkoper verloren. als u wat doet, doe het dan aangetekend schriftelijk, dan heeft u kans dat u serieuzer wordt genomen door de verkoper.
klik https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ecli:nl:ghsgr:2011:bt7574" target="_blank">hier